5 oktober 2024:

De zeven boeren op Schiermonnikoog hebben gezamenlijk 40 procent van hun veestapel ingeleverd: van de 606 koeien zijn er sinds januari dit jaar nog 376 over. Peter Visser is er een van.

de Volkskrant

Meer taalkronkels op de pagina taalkronkels.

zaterdag 3 december 2016

Foto's Bologna



In de afgelopen herfstvakantie heb ik een weekje in Bologna doorgebracht, culinaire hoofdstad van Italië. Daarbij heb ik uitstapjes gemaakt naar Rimini en San Marino (foto). Klik op de foto hiernaast om de foto's te bekijken.

zondag 21 augustus 2016

Foto's Cuba



In de zomer van 2016 heb ik een mooie reis gemaakt door Cuba. Klik hier of op de foto hiernaast om een selectie van mijn foto's te bekijken.

zaterdag 21 mei 2016

Volg mij op Cuba



Komende zomer ben ik een van de vele reizigers die Cuba gaan verkennen nu het nog niet helemaal 'verhamburgerd' is. Volg mij op mijn reis via deze pagina of klik op de foto hiernaast.

zaterdag 19 maart 2016

Volg mij op Cyprus

Binnenkort ga ik een weekje naar het eiland van Aphrodite. Volg mij op mijn reis door Cyprus door op het plaatje hiernaast te klikken.

vrijdag 22 januari 2016

Volg mij tijdens het 45e International Filmfestival Rotterdam

Ja, het is weer zover: het jaarlijkse filmfestival dat mij door de winter heen helpt... Op de filmpagina houd ik gedurende tien dagen mijn ervaringen bij op dit verslavende festival. Ik noteer na ieder filmbezoek mijn bevindingen.