5 oktober 2024:

De zeven boeren op Schiermonnikoog hebben gezamenlijk 40 procent van hun veestapel ingeleverd: van de 606 koeien zijn er sinds januari dit jaar nog 376 over. Peter Visser is er een van.

de Volkskrant

Meer taalkronkels op de pagina taalkronkels.

zaterdag 6 december 2014

Volg mij door Malta

de prehistorische tempel van Hagar Qim

In de kerstvakantie ga ik de eilanden Malta en Gozo verkennen. Naast mooie stadjes met bijzondere kerken staan daar ook mysterieuze prehistorische tempels, ouder dan de piramides in Egypte... Klik op de foto of op deze link om naar de Maltapagina te gaan.

zaterdag 4 oktober 2014

Volg mij door Tunesië

Nee, dit is niet het Colosseum in Rome, maar het enorme amfitheater in El Djem, Tunesië. Dit en andere (klassieke) bezienswaardigheden ga ik bekijken in Tunesië. Volg mij op mijn reis op de Tunesiëpagina.

maandag 18 augustus 2014

foto's Zuid-Afrika Swaziland Lesotho

Het was een prachtige reis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Klik hier om mijn foto's te bekijken.

zaterdag 5 juli 2014

Volg mij door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Acht jaar geleden werd de reis net voor mijn neus weggekaapt. Dit jaar ga ik echt... Volg mij op mijn Zuid-Afrika-pagina.

zaterdag 26 april 2014

Volg mij door Oman en Dubai

Volg mij op mijn reis door het oriëntaalse Oman en het surrealistische Dubai. Klik op de foto of op deze link om de pagina te bekijken.

donderdag 16 januari 2014

Volg mij tijdens het filmfestival


43e INTERNATIONAL FILMFESTIVAL ROTTERDAM

Ja, het is weer zover: het IFFR gaat mij weer anderhalve week in beslag nemen. Benieuwd naar mijn filmkeuze? Ga dan meteen naar de filmpagina.